Riolering

D.C. Molendijk

Aannemersbedrijf D.C. Molendijk is al sinds 1965 gespecialiseerd in straatwerk, grondwerk en riolering. Al meer dan veertig jaar ontwikkelen wij ons tot een vernieuwend en vakkundig bedrijf. Om een zo breed mogelijk scala aan werkzaamheden aan te kunnen bieden zorgen wij ervoor dat wij op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Riolering en onze andere werkzaamheden voeren wij uit voor zowel gemeenten als bedrijven, groot en klein.

Riolering verzorgen wij al heel wat jaren voor verschillende gemeenten. Riolering is dan ook een zeer vakkundig en noodzakelijk werk. Het is van groot belang dat in de straten van uw gemeente de afwatering van hemelwater goed verloopt. Niemand zit immers te wachten op overgelopen putten en volgelopen straten na een flinke regenbui. Een goede riolering zorgt ervoor dat uw gemeente niet te kampen krijgt met deze klachten. Wij verzorgen op een vakkundige manier de riolering. Ook nemen wij ook gelijk de kolken mee.

Naast de riolering voor gemeenten verzorgen wij ook riolering voor bedrijven en particulieren. Bedrijf- en huisaansluitingen op het riool is één van onze werkzaamheden. Wij zijn voornamelijk actief in de omgeving Portugaal, Rhoon, Hoogvliet en Brielle.

Riolering! Net zo belangrijk als bestrating.

Meer informatie over riolering vul a.u.b. het formulier in: