Bedrijfsvloerplaten

D.C. Molendijk

D.C. Molendijk bv, aannemer van straat, grond en rioleringswerken, is opgericht in 1965 en is gelegen in Spijkenisse. Ons bedrijf beschikt over een groot aantal hoog opgeleide mensen. Of het nou gaat om het aanleggen van bedrijfsvloerplaten of stelcon platen, ons personeel staat voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring verzorgen wij u de meest uiteenlopende bedrijfsvloerplaten. Bedrijfsvloerplaten vormen de oplossing voor iedere situatie, waar een verharding nodig is.

Ons bedrijf kan bedrijfsvloerplaten zowel binnen als buiten aanleggen. Dit gebeurt allemaal op een zeer professionele manier. De bedrijfsvloerplaten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes. Ons bedrijf legt de bedrijfsvloerplaten niet alleen op industriĆ«le terreinen, maar ook op openbare pleinen. Wanneer u ervoor kiest om de bedrijfsvloerplaten aan te laten leggen door ons bedrijf bent u verzekerd van een zeer goede service.

D.C. Molendijk legt bedrijfsvloerplaten naar ieders tevredenheid. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor advies. Wij leveren in de regio van Rotterdam,Europoort en de Botlek.

Bedrijfsvloerplaten bij D.C. Molendijk in verschillende diktes.

Meer informatie over bedrijfsvloerplaten vul a.u.b. het formulier in: