Over ons

Diensten


Over ons


D.C.Molendijk is een aannemersbedrijf gespecialiseerd in straat-, grond- en rioleringswerken en dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een gerespecteerde vernieuwende en vakkundige onderneming.

Wij zijn werkzaam voor gemeentes en bedrijven van klein tot groot. In de omgeving van Spijkenisse realiseren wij bestratingswerk voor uiteenlopende projecten. De stratenmaker bij ons in dienst is gecertificeerd en heeft genoeg ervaring in huis voor elke klus. Een bestrating is zo gerealiseerd met D.C. Molendijk! Vele bestratingen in de buurt van Spijkenisse zijn reeds uitgevoerd door ons.

Wij onderscheiden ons door een zeer directe no nonsens aanpak,snelheid van werken, deskundige en kostenbesparende inbreng in de ontwerp/calculatie kwaliteit en zeker niet onbelangrijk:een prettige sfeer/omgang gedurende het gehele traject.

Bekijk onze site en krijg een indruk van ons bedrijf en hopelijk kunnen wij u van dienst zijn. Wanneer u vragen heeft aarzel dan niet maar stel deze gerust.

U kunt dit doen door middel van het contactformulier of door te bellen naar 0181-611610 of te mailen naar info@molendijk.nl