Herinrichting

Diensten


Herinrichting


Het herinrichten van terreinen kan door D.C.Molendijk van A tot Z worden verzorgd. Is uw terrein niet naar wens ingericht? Wilt u deze aan laten passen? Het team van D.C.Molendijk geeft graag advies. Door onze kennis en ervaring kunnen we snel inspelen op verschillende situaties. Uw project is bij ons in goede handen.

Bepaalde terreinen kunnen zwaar worden belast. Voornamelijk wegconstructies waar veel vrachtwagens overheen rijden kunnen gaan verzakken. Een goede verhardingsconstructie en ondergrond is hierbij van belang. Graag passen we het terrein aan de nieuwe eisen en wensen aan. Hierbij verzorgen we het grondwerk, leggen de verhardingen en de benodigde rioleringen aan. Dit doen wij geheel op een efficiƫnte manier. Indien mogelijk, wordt er gebruik gemaakt van bestaande materialen.

Bij het herinrichten van wijken en stedelijke gebieden is flexibel werken een vereiste. Indien D.C.Molendijk een terrein gaat herinrichten wordt er optimaal rekening gehouden met de omgeving. De eisen worden probleemloos afgestemd op die van de opdrachtgever. Overlast wordt tot een minimum beperkt.